divendres, 18 de maig del 2018

JA HEM TORNAT DE LES COLÒNIES

Aquesta tarda els nens i les nenes de 2n ja hem tornat de les colònies a Castellbell i el Vilar. Han estat dos dies i una nit inoblidables i dels quals en guardarem sempre molt bon record. 

El fil conductor de les colònies ha estat en Xino Xano, un extraterrestre a qui se li havia espatllat la nau i ara era al nostre planeta. Aquí ha pogut aprendre els nostres costums, els nostres jocs i moltes coses més que li hem ensenyat. A la tarda hem fet molts tallers (màscares, pintar samarretes, decoració per la festa de la nit) i jocs (xarranca, punteria amb les dianes, el conillet de la sort, el pica paret)... Tot plegat ha estat molt engrescador i divertit. 

A la nit hem ajudat a trobar la nau d'en Xino Xano i l'hem acomiadat entre tots perquè pogués tornar al seu planeta. Després hem fet una gran festa galàctica i hem ballat molt. 

Pel matí hem fet un bon esmorzar per agafar forces per trobar petjades de diferents animals, el que mengen i el seu cau. La caminadeta ens ha tornat a obrir la gana per dinar. 

Finalment, ens hem preparat per tornar a l'escola, encara que més d'un no volia tornar a casa perquè ens ho estàvem passant d'allò més bé. 

No deixeu de veure les fotos i els vídeos que vam anar penjant. 

VISCA LES COLÒNIES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada